ХРАНИ

БИО ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

9,49 лв.
  • Марка: ALTEYA ORGANICS
  • Кат. номер:3000577

Количество: 5 мл

 

Запознайте се с най-мощния имуностимулант сред етеричните масла – масло от чаено дърво. Верен помощник през периода на настинките.

 

Био етерично масло от чаено дърво притежава остър аромат, напомнящ за лекарство и е бледо на цвят.  Това е едно от най-често използваните етерични масла и се съчетава се чудесно с етерични масла от мента, лимон, лавандула, индрише, розово дърво. Масло от чаено дърво е един от най-мощните стимуланти за имунната система, като предпазва организма от вируси, бактериални и гъбични инфекции. Използва се и за облекчаване на мускулни болки, херпеси, акне, дезинфекциране на рани и лечение на брадавици.

Маслото е подходящо за мазна и склонна към омазняване коса и кожа и помага в заличаването на белези. Честа съставка е в пасти за зъби и води за уста, защото се бори с лошия дъх.

 

Употреба: За масаж смеси 3 капки масло от чаено дърво с 50 мл базово масло. А ако искаш шампоана ти да има противопърхотно действие добави 5 капки масло към 100 мл шампоан. 

Възможно е маслото да дразни кожата при хора с чувствителна кожа. Препоръчителна е консултацията с лекар преди прием от деца, бременни или кърмещи.

 

Съставки: Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*

*био сертифициран продукт