ХРАНИ

БИО ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЕВКАЛИПТ

6,79 лв.
  • Марка: ALTEYA ORGANICS
  • Кат. номер:3000569

Това е природният продукт с едни от най-силните антибактериални свойства! Маслото от евкалипт действа ефективно като почистващо и дезинфекциращо средство.

 

Количество: 5 мл 

 

Етерично масло от евкалипт е ценено заради силните му антибактериални свойства, благодарение на които намира многобройни приложения. Всъщност полезността му се дължи на активното вещество цинеол, което се съдържа в растението.

Евкалипт като  масло се използва често в мехлеми, хапчета против кашлица, пасти за зъби, води за уста, парфюми, ароматизатори за стая и почистващи препарати за дома. То облекчава респираторните проблеми при настинка, хрема и проблеми със синусите. Успокоява рани и инфекции, мускулни и ставни болки. Стимулира ума и повдига духа. Облекчава и заради това се използва при ароматерапия.

  

Употреба: Можеш да добавиш няколко капки от маслото към домашно приготвен препарат за почистване или към шампоана на домашния ти любимец, за да го предпазиш от бълхи и кърлежи. Маслото се използва и при разранени венци, зачервено гърло или други проблеми в устната кухина. Изплакни устата си с чаша топла вода и няколко капки евкалиптово масло без да преглъщаш, за да облекчиш раните и болката.

 

Съставки: Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil*

*био сертифициран продукт