ХРАНИ

БИО ЛИПОВ МЕД ВЪВ ВОСЪЧНА ПИТА

18,89 лв.
  • Марка: BIO COMB
  • Кат. номер:3000422

Количество: 340 г

 

Пчелните пити се изрязват ръчно, опаковат се без каквото и да е допълнително третиране или преработка. Това е най-чистата, натурална форма на мед. Естествено в тези пчелни пити няма никакви мазнини, холестерол и глутен. BioComb е натурален продукт, който идва  директно от кошера на тези уникални създания – пчелите. Пчелните пити BioComb съдържат всички естествени ензими, аминокиселини, полени, витамини и минерали.

 

Сложният химически състав на Липовият мед обуславя ненадминатите му лечебни свойства. Медът от Липа съдържа около 400 различни вещества и съединения, които са жизненоважни за човека за пълноценната активност на организма. Безценната комбинация на витамини и други важни вещества води до лечебния ефект на меда от липа. По-специално, той включва повече от 40 различни микро и макроелементи, като калий, калций, сяра, мед, йод, алуминий, никел, фосфор, хлор, магнезий, манган, цинк, кобалт и др. Със своите изключителни лечебни свойства и прекрасен мек аромат, той е идеалният семеен хранителен и уелнес подарък.

Ако искате да изненадате някой, поднесете му това натурално късче от истински чистата природа на Балкана. В нея пчелите са оставили частица от своята душа и безгранично трудолюбие.

Всяка хапка от тази пчелна пита ще изпълни устата ви с неповторимия аромат и сладост на Липов мед.

 

 

Във всяка кутийка има питка, която съдържа около 360 перфектно изработени от пчелите шестоъгълни килийки, акуратно запечатани и пълни с ароматен Липов мед. Питките са внимателно изрязани на ръка, под строг контрол на качеството. Поставени в кутийките, те се съхраняват в специални складове, чакайки да достигнат до вас. Нивата на температура и влажност са строго контролирани, за да се запазят здравословните и хранителните свойства на BioComb.

 

Енергийна стойност:

320 kcal, 1339 kJ

Протеини: 1,67г.

Мазнини: 0г.

Въглехидрати: 80г.

 

Произход: България