ХРАНИ
Екологични доставки с поглед в бъдещето!

Екологични доставки с поглед в бъдещето!

20 април 2020
  • Сподели:

Изградихме екип от млади хора с поглед в бъдещето, които изцяло приемат и осъществяват идеята за екологичен и здравословен начин на живот и прилагаме тези принципи в нашата работа.

 

Изпълняваме доставката с екологични, изцяло електрически автомобили с нулеви въглеродни емисии, с електрически велосипеди и тротинетки, а там, където е възможно - и пеш.

 

За да се борим със замърсяването и да опазим природата, избрахме нашите опаковки така, че да не нанасят вреда на околната среда. Те са изцяло натурални и/или от биоразградими и рециклирани материали.

 

В платформата на Sofia Delivery Crew – SDC ще откриете секция с биологично чисти храни и стоки. Тук предлагаме огромен избор от БИО и натурални храни, козметика и продукти за дома.

 

С доставката на ЕКО продукти желаем да помагаме на тези клиенти, които са избрали да водят екологичен начин на живот, за да не изпитват затруднения дори и при днешните извънредни условия.

 

Изберете желаните БИО продукти предлагани от Sofia Delivery Crew, добавете ги в кошницата, изберете начин на плащане, а ние ще изпълним поръчката Ви - екологично чисто и безопасно, в най-кратък срок, като същевременно гарантираме абсолютно дезинфектирана среда, изключваща разпространението на зараза.

 

Нашите доставчици са на ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата.

 

#Останетевкъщи и ни се доверете!