ХРАНИ

КРЕМА СИРЕНЕ

3,59 лв.
  • Марка: HARMONICA
  • Кат. номер: BH 3800218253611

Съдържание:

Био прясно мляко от Троянския Балкан, био сметана. Към тях добавяме традиционна българска закваска и щипка сол. Нищо повече!

 

Как се прави:

Първият закон за успешна рецепта са хубавите и качествени съставки. Също толкова важна е технологията на приготвяне. За да докараме онзи лек млечен вкус и пухкаво усещане в устата, сиренето ни се цеди бавно с много фина цедка. Използваме традиционна масларска закваска, а изцеждането става на ниски температури, така че да бъде естествено и да добие така харесвания от нас сметанов вкус. За да добие желаната плътност, крема сиренето се нуждае от бавно цедене, което удължава процеса на производство. Така го правим ние. Не бързаме и не добавяме нищо излишно, за да го стегнем, просто цедим достатъчно дълго и на подходяща температура.

 

Запознайте се с новия член в млечното семейство Harmonica. Отдавна искаме да направим истинско и вкусно крема сирене. Дълго време търсихме подходяща рецепта и майсторска технология, за да постигнем очакваната от нас плътност, консистенция и аромат. Постигнахме традиционното крема сирене, което си спомнят по-възрастните ни роднини. Онова, с деликатния млечно-кисел вкус, сметанов аромат и маслена текстура. Нашето е незабравимо!