ХРАНИ
Предлагаме ви БИО хармония с природата от „harmonica"

Предлагаме ви БИО хармония с природата от „harmonica"

5 май 2020
  • Сподели:

harmonica e малка общност – семейства, приятели и съседи, фермери, партньори и създатели – хора, които работят за това да произвеждат храната по правилния начин – вкусна и био, проста и честна.

Целта им е да отворят съзнанието, да докоснат сърцата, да нахранят душите и като цяло променят живота към по-добро.

Те са пионери в производството на био храна в България – едно от последните „диви“ места в Европа. Многообразието от плодородни почви, четирите сезона, биологичното разнообразие и екологично чистите райони са потенциалът на България за био земеделие.

България е място, с богати традиции не само в земеделието и производството на храни, но по отношение на Домашната кухня. Повечето от продуктите на harmonica съчетават тези традиции и предимства на биологичната, домашно приготвена храна.

harmonica не е просто поредната хранителна фабрика, а е по-скоро мост между визията ни за истинска храна, нашите фермери и производители, и хората, които слагат harmonica на трапезата си у дома всеки ден.

Стартирала преди 14 години, днес harmonica е емблематична марка био храни за България. Продуктите им присъстват в магазини, кафенета и ресторанти, аптеки и дрогерии. За да са по-достъпни, работят и с големите вериги супермаркети,.

А вече са още по близо до вас - благодарение на Sofia Delivery Crew.

Продуктите harmonica се продават в над 20 държави в Европа, Северна Америка и Азия.

Кисели ипресни млека, йогурт за пиене, сирене, кашкавал, сироп, боза, вафли, бисквити, солети, снаксове, сушени плодове, шоколад, ядки, кафе, сокове, тахани и фъстъчени масла, сладка и мармалади, мед, лютеници, гъби и и други зеленчуци, както и още десетки артикули, правят богатата палитра от асортимент на harmonica желана във всеки дом.

Изберете и поръчайте от БИО продуктите на harmonica в платформата Sofia Delivery Crew, а ние ще Ви ги доставим.

Бързо, сигурно и безопасно – с екологични автомобили с 0 вредни емисии.