ХРАНИ
Заредете с витамини от нашия ФРЕШ БАР!

Заредете с витамини от нашия ФРЕШ БАР!

4 май 2020
  • Сподели:

Здравословният начин на живот е една от тайните на дълголетието, а пиенето на прясно изцедени сокове доказано носи хиляди ползи.

 

Искате да се пречистите и да започнете да се храните по-здравословно? Спазвате режим и желаете да останете верни на навиците си, но в усложнената ситуация трудно си набавяте свежи продукти? Оставете на нас да се погрижим за това!

 

Ние ще Ви доставим прясно изцеден сок, смути или шот, бързо, безопасно и приготвен в контролирана среда -гарантирано!

 

Соковете от прясно изцедени плодове и зеленчуци са много ефективни, ако целите да укрепите здравето си и са  страхотен заместител на химически създадените добавки. Доставени на време от нас, те ще запазят ценното си съдържание на витамини и минерали.

 

Фрешовете и смутитата имат положително въздействие над Вашата жизненост и настроение, което, в момент на зараза, е особено важно за Вашето здраве. Всички знаем, че плодовете са полезни, а това е особено вярно, ако изпитате благотворния ефект на чаша кипящ от енергия сок от плодове и зеленчуци. 

 

В платформата на Sofia Delivery Crew – SDC ще откриете богат избор от комбинации пресни сокове в секцията ФРЕШ БАР.

 

Заявените напитки ще бъдат приготвени персонално за Вас след приемане на поръчката Ви. Това е гарантирано от персонален етикет с името на клиента, дата и час на поръчката, а доставчиците на SDC ще изпълнят доставката до Вас за 30 минути.

 

Сок, смути или енергизиращ шот - всички те са направени в момента на Вашата поръчка, без консерванти, от свежи и пресни плодове и зеленчуци по начин, който запазва ценните витамини, минерали, ензими и химични съединения.

 

Ежедневно на разположение са богата палитра от плодове и зеленчуци, както и комбинации от два и три вида. Можете да избирате от 29 фреша, 10 вида смути, които включват между 3 и 8 различни плодове и зеленчуци, а сега и тайната на перфектната кондиция – енергизиращи шотове.

 

Енергизиращите шотове предлагат висока концентрация на животворни веществата - витамини, минерали, ензими и химични съединения, които се изстрелват директно в организма Ви и повдигат тонуса на Вашето тяло.

 

 

Гарантираме най-доброто качество за нашите клиенти!Соковете в нашия ФРЕШ БАР се приготвят само от пресни, добре узрели и здрави плодове и зеленчуци. Те са старателно избрани, измити и почистени.

 

Нашите доставчици са на ваше разположение 24 часа / 7 дни в седмицата.

 

Доверете ни се и #Останетевкъщи.