ХРАНИ
Нова услуга – Химическо чистене от лидера в бранша - Clean Zone!

Нова услуга – Химическо чистене от лидера в бранша - Clean Zone!

18 април 2020
  • Сподели:

От началото на месец април, Sofia Delivery Crew – SDC започна да предлага още една услуга на своите клиенти – химическо чистене "от врата до врата".

 

В успешна колаборация с лидера в бранша Clean Zone, нашата платформа предлага безопасно и качествено почистване на вашите дрехи.

 

Clean Zone може да предложи на своите клиенти две от най-модерните услуги за почистване и освежаване на дрехи и предмети, които позволяват поддръжка и дезинфекция на изключително деликатни материи и различни предмети. Тук можете да прочетете повече за почистването с ОЗОН и ХИДРОКАРБОН

 

Забравете за тревогите покрай излизането от зоната ви на комфорт, за да отстраните петната от любимите си дрехи, отивайки до химическото чистене. Нека ние се погрижим за това!

 

В случай, че имате нужда от химическо чистене на вашите дрехи и аксесоари, можете да заявите услугата чрез нашата платформа за денонощна доставка.

 

Услугата „Химическо чистене“ се изпълнява от нашите партньори Clean Zone, което гарантира високо професионално и качествено изпълнение на заявката и извършване на доставката в срок.

 

При заявка, служител на Sofia Delivery Crew – SDC ще Ви посети, за да получи дрехите и да ги достави за почистване.

 

Те ще бъдат пакетирани в сигурна опаковка, запечатана от клиента с гаранционен стикер, саморазрушаващ се при разкъсване.

 

Това се прави с цел да се гарантира, че Вашите дрехи няма да имат досег с външна среда и ще бъдат доставени във вида, в който сте ги предали за доставка.

 

Така те ще бъдат разопаковани едва при пристигането им в обекта за химическо чистене.

 

Веднъж доставени там, служител на Clean Zone има ангажимента да се свърже с Вас по телефона за да прецизира детайлите по Вашата заявка.

 

С него ще уточните проблемните зони (петна) по дрехите, възможностите за тяхното отстраняване и други подробности свързани изпълнение на поръчката.

 

Когато Вашите дрехи са почистени, от екипа на Sofia Delivery Crew – SDC ще се свържем с Вас, за да уточним удобен час за изпълнение на доставка, като същевременно гарантираме абсолютно безопасна среда, изключваща разпространението на зараза.

 

Амбицирани сме да разширяваме диапазона на стоки и услуги, които ще предлагаме за Ваше удобство, за да ви спестим време и риск за Вашето здраве и това на близките Ви.

 

 

Доверете ни се и #Останетевкъщи