ХРАНИ

ОБЕРФРЕЗА, АКУМУЛАТОРНА

198,99 лв.
  • Марка: RYOBI
  • Кат. номер:9000533

Акумулаторна оберфреза R18TR-0

Максимален ход на фрезовата глава: 38 мм

Подходящ за: непрофесионална употреба