ХРАНИ

Обработка и дезинфекция с озон от Clean Zone

Clean Zone logo

 

Какво представлява обработката с ОЗОН и защо е различна от останалите системи за почистване?

 

I-Genius e ненадмината мощна революционна машина за почистване и дезинфекциране на материи и премахване на упорити миризми чрез безопасния и екологичен газ ОЗОН.

I-Genius работи с напълно екологична озонова технология, която унищожава патогенните агенти и бактерии, акари причиняващи неприятни миризми, почиства и дезинфекцира материите, без да използва химикали и почистващи препарати. Технологията има способността да се справи с широка гама от материи, включваща:

  • костюми, дрехи, сватбени и официални тоалети, обувки, палта, якета;
  • спортни облекла и принадлежности, скиорски екипи, мото екипи, футболни екипи;
  • кожени изделия: якета, облекла, аксесоари;
  • домашен текстил- спално бельо, завеси, възглавници, одеяла,униформи;
  • театрални костюми, неопренови костюми, бронежилетки;
  • шапки, работни/ спортни каски;
  • детски играчки, плюшени играчки, текстилни детски принадлежности;

 

Може да отстрани миризми от цигари, домашни любимци, препарати против насекоми, миризми на мухъл и плесен, миризми на дизел или др. горива, миризми на бои, парфюм, както и всякакви остатъци от физиологични миризми.

 

Как работи I-Genius?

 

Когато системата е включена, устройството се запечатва и заключва автоматично. Кабината се изпълва с озон- един от най-мощните стерилизиращи агенти в света, който разгражда бактериите и премахва миризмите без да уврежда материите. Машината е специално проектирана с патентована енергийно- ефективна екологична система за бързо и безопасно преобразуване на озона обратно към кислород, без да оставя вредни остатъци и без риск за персонала, клиентите и околната среда.