ХРАНИ
Персонално обслужване за вас с услугата „ЛИЧЕН ЗАКУПЧИК“

Персонално обслужване за вас с услугата „ЛИЧЕН ЗАКУПЧИК“

9 април 2020
  • Сподели:

В настоящата ситуация, ние от Sofia Delivery Crew – SDC, сме твърдо решени да осигурим доставка на всичко необходимо, за да протича Вашето ежедневие нормално, както преди извънредното положение.

За тези от нашите клиенти, които са под абсолютна карантина или за онези, които желаят да се изолират напълно от околните, предоставяме услугата „ЛИЧЕН ЗАКУПЧИК“.

Това е наш служител, който лично ще Ви снабди с продукти и стоки, които по една или друга причина не откривате в нашата онлайн платформа.

Ако сте възрастен и трудно подвижен човек или се страхувате да излизате навън, но имате нужда да се снабдите с определени лекарства например, нашата услуга „ЛИЧЕН ЗАКУПЧИК“ е решението.

Ако трябва да Ви бъде изпълнена рецепта, наш служител ще дойде до Вашия адрес, за я вземе и ще отиде до желана от Вас аптека, където рецептата ще бъде изпълнена, а лекарствата ще Ви бъдат доставени в най-кратък срок.

В настоящата обстановка нашите по-възрастни близки и роднини са най-застрашени.

Всяко излизане от дома е риск за тях. При тази ситуация нашите доставчици са насреща, за да Ви помогнат. Ако имате близки, за които трябва да се погрижите в този труден момент, но нямате тази възможност, можете да се обърнете към нас, за да го направим вместо Вас.

Нашите служители са обучени и инструктирани в спазването на всички предписания за хигиена и дезинфекция. Доставките се извършват в дезинфектирани електромобили и рециклируеми опаковки и могат да се предават безконтактно при предварително онлайн заплащане и заявка.

 

Вашият „ЛИЧЕН ЗАКУПЧИК“ е на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата, за да Ви доставя всички необходими стоки и продукти, които не откривате в нашия онлайн магазин.

Тютюневи изделия, селектирани продукти, луксозни стоки и други могат да Ви бъдат доставени чрез услугата „ЛИЧЕН ЗАКУПЧИК“.

При заявка, наш служител ще изпълни Вашата специална поръчка от определен търговски обект и ще Ви я достави в най-кратък срок на посочен адрес.

 

Това може да е стока, която не се предлага в нашия онлайн магазин, Ваш любим продукт, цветя, подарък.

Лекарство без или с рецепта или нещо друго, което е от особена важност за Вас.

За целта трябва да посочите точния търговски обект, артикул, грамаж / разфасовка и количество.

За да ползвате услугата, трябва да сте регистриран потребител с поне една успешна заявка.